Inte så värst upphetsande inlägg, nej

Mitt liv är inte så upphetsande just nu. Eller. Det har det väl inte varit på ganska många år, men just nu är min högsta dröm att bara få ligga ensam i ett svalt, tyst rum och titta på serier eller läsa böcker, äta lättsaltade chips och dricka litervis med kallt vatten.

Det mest "spännande" som hände idag var när jag gick ut med soporna. Värmen gjorde mig svettig samt fick mig att känna mig höggravid och jag hade tagit av mig mina trosor för att mudden gjorde ont på magen.

Och jag kom på det då, när jag gick emot soptunnorna att herregud, jag är ju naken under klänningen! och fick paniktankar om att tyget skulle blåsas upp av någon plötslig, kraftig vind (vilket såklart inte skedde).

Mmm...

Annars har jag varit på biblioteket idag för att rösta och hämta ut några reserverade böcker.

Bland annat den här:


Och jag tycker det är kul när jag läser den, att trots att boken är gammal är den väldigt aktuell eftersom Ann Söderlund nyss fick sonen Bobo och Hannah har gått ut med att hon är gravid.


Dessutom har jag lagat kräftsoppa enligt önskemål från Pelle. Den blev supergod, men det kändes inte så hoppfullt när den såg ut så här ett tag?Liksom hej det var en soppa för några år sedan men nu har det blivit mögel istället.
1 Sandra Larsson:

skriven

http://threelittlewords.se/2014/may/vinn-valfri-printposter-fran-deseniose.html

Kika gärna in och tävla och du kan vinna en valfri poster från desenio.se. :)

Kommentera här: